! Ingen rubrik

Kvinnor lider av för tidig utlösning inte mindre än en man

Premature ejaculation skämmer bort miljontals livs liv. Men en ny studie fokuserar på vilken effekt den här avvikelsen producerar på kvinnor, berättar det dagliga mailet. Som det visade sig, orsakar för tidig ejakulation svår stress hos kvinnor. Och det är inte bara under sexuella samlag.

Andrea Barry från Zürich University intervjuade mer än 1 500 kvinnor från Mexiko, Italien och Sydkorea. Det visade sig: 40% av kvinnorna ansåg att förmågan att kontrollera ejakulationen är oerhört viktigt att få tillfredsställelse från sexuell handling. comfortsuitesatl.com Och den lilla varaktigheten av lagen orsakar sexuellt missnöje. I motsats till förväntningarna, för de flesta kvinnor, drabbades den främsta orsaken till missnöje med ejaculation. Detta innebar för kvinnor att en man inte betalar uppmärksamhet åt partnerens behov och önskemål.

Dessutom förlitade sig tillfredsställelse från kön inte bara till kön själv, utan på kyssar, berör och andra former av stimulering. När det gäller män som lider av för tidig utlösning, är de för distraherade och bryr sig inte om sitt eget nöje. Fokusera endast på ditt problem kan en man inte svara på några behov eller för behoven hos en kvinna. För honom är kön mer kopplat till handlingens tid, och inte med den förtjusande.

Om det finns liknande problem i familjen börjar kvinnan undvika könskontakter som hotar relationerna. Ibland häller det ut i motvilligheten att starta barn, speciellt om ejakulationen uppstår till direktkontakt.